Posts

Showing posts from November, 2016

Parenting Tips. Eh Layak Ke.

Assalamualaikum!
Holaaaaaaaaaahop!
Amboiiiiiiiii kemain lagi yerrr..ni bukan takat bersawang blog aku nih..ni sikit lagi nak terbenam dalam tanah dah..hahahaa! Bukan tak sudi nak tulis sebab blog dah sendu cuma aku je yang sendu hihiii.
Ada lagi ke orang yang baca blog sendu aku ni? Kalau yang setia tu mungkin stalker aku lah tu..aiii tak boring-boring lagi kewww :P
Hidup macam biasa ja, cuma makin sibuklah sikit sebab ada makhluk comel yang nak digodek setiap hari. Terkini, dah pandai merangkak dah dia. Dah pandai marah aku jugak. Bukan main bengis, kata orang Melaka.
Sejak jadi Mak-Mak ni pembacaan dan pembelian online pun lebih menjurus kepada keibubapaan. Banyak jugaklah benda nak comment tapi selalunya ambik pendekatan comment dalam hati jer.
Contoh paling nak comment bila Hanis Zalikha share gambar anak. Sampaikan wet tissue dia pun orang akan komen 'beli kat mana'. Bila Hairul Azreen buat 'baby stand' kat anak umur 4 bulan maka berduyun-duyun mama-mama kagum ta…