Posts

Showing posts from December, 2016

Helloooo. Mulut Tu Jaga Sikit.

Assalamualaikum!
Hahahahaaaa! Ambik kau mula menulis balik je dah start marah orang. Hihiii. Ni bukan nak marah , ni nak tegur.
Lama tak menulis adalah sebab :
1) Dah terminate Streamyx kat rumah. Gila lempab connection. Membazir je bayar tiap bulan. 2) Bizi layan handphone sebab sekarang dah upgrade diri jadi businesswoman anak satu. Hahaa! 3) Dah jaranggggg-jaranggggg sangat blog walking sekarang sebab sebab sebab sebabbbb ntah la.
Ok.
Ni nak cakap pasal mulut ni. Nak bagitau sikit kepada pemilik mulut ni yer. Aku peratikannnn je mulut dia. Memang...memang dia tak mengata aku. Tapi aku yang terbabit baca statement-statement vongoks dia ni menyirap la jugak.
1) Lagi berapa hari jer nak tahun 2017. Pastu lagi 3 tahun kita akan berada di tahun 2020. Kau masih dengan attitude membahan orang? Bila otak nak maju?
2)  Lagi berapa hari jer nak tahun 2017. Pastu lagi 3 tahun kita akan berada di tahun 2020. Kau masih dengan attitude mengutuk orang gemuk dan bagitau satu dunia kau kurus? Kau …