Posts

Showing posts from June, 2018

Review Set Berpantang Tanamera dan Young Living Essential Oil

Image
Assalamualaikum!
Salam 26 Ramadhan! Lagi berapa hari je nak raya kan? Itu bermakna lagi berapa minggu jer aku nak bersalin! Huhuu! I am at my 35 weeks now. Walaupun ini pengalaman kedua, insyaallah, tapi debarannya masih ada juga. Siap bila nurse tanya apa tanda-tanda bersalin, kau boleh lupa tauuu. Hahaa!
Masa bersalinkan Ammar Raees, aku guna set bersalin dari Tanamera. Faktor utama pemilihan ialah masa ni dah into natural ingredients, tak nak yang pelik-pelik, tak nak jamu-jamu sangat. Jika korang beli set Tanamera (tertakluk kepada pengalaman tahun 2016), benda yang korang akan dapat ialah :

1) Brown Formulation Body Soap - yang ni best sebab dia sabun plus scrub. 2) Boreh Body Scrub - Ni dalam bentuk serbuk kena bancuh sendiri 3) Herbal Masage Oil - ok juga minyak ni buat urut-urut. Tak panas sangat pun. 4) Herbal Tea - yang ni kena minum tapi aku tak minum pun. 😜 5) Feminin Herbal Wash - ni dalam bentuk uncang, rebus jer. Aku buat kaedah sitz bath tu. 6) Herbal Bath - ni sama …