LIMA 2009 - Bolehkah Pasang Niat Lain Selain Dari Melihat Kapal Terbang?

Malam tadi aku hantar Lulu pegi naik kapal terbang..
Siap kiss2 dan lambai2 dekat Balai Berlepas, macam la flight tu nak pegi Sepanyol ambik masa berbelas jam jadi harus bimbang keselamatan kalau terlalu lama atas awan..malam pula tu..

Lulu pi Langkawi tengok LIMA..dapat special pass, hotel free, makan free, transport free..yang dahsyat, kiri kanan bilik Lulu diapit oleh bilik abang airforce..haishh!!

**ps - Lulu gantung patung 'cupid' pada beg dia - dia kata "nak cari jodoh kat sana"
**ps - Lulu, lu jangan lompat bilik sebelah..jangan lupa adat resam apabila mengurat..

Comments

cik EPAL said…
pasanglah niat anda :)
aza azita amru said…
lulu bgtau aku semalam, katanya cupid tu x berguna..tahyul semata2! haihh...lulu lulu...
..nOWa.. said…
epal- niat untuk cari pasangan itu baik..ngeh ngeh
aza- huahuahuaaaa!! lulu patut bawak patung voodoo kot?

Popular posts from this blog

Spa Yang Paling Best Di Shah Alam.

Permata Yang Hilang Dan Kamasutra.

Keajaiban Zikir Ya Aziz Ya Jabbar Ya Mutakabbir