Waktu Dulu2

Assalamualaikum.

Dulu-dulu kan..

1) Ambik limau kasturi, belah tengah lepastu sumbat dengan asam boi. Sedut. Hek eleh, sedap wohh. Melepuh mulut.

2) Duit belanja sekolah rendah 50 sen jer, boleh beli satay kerang dengan kerepek besar macam pinggan yang kaler pink,hijau..

3) Try buat love bite kat tangan sendiri..hahahaa!! Pervert.

4) Main 'spirit2 of the coin' pastu tanya bila saya akan kawen, sapa nama boyfren saya. Matang sungguh. Bila antu tak nak go HOME, menggelabah semua.

Ada tak? Hehehh. Aku tak buat pun. Aku cakap jer.

Comments

Angah said…
kenangan terbaik masa form four, menyoyot limau kasturi ngan asam boi dalam kelas, nak elak mengantuk...
Hunny said…
Nyonyot limau kasturi tu.. Sedap! Pernah buat, tapi sekali dua ajer..Sebab boleh pecah bibir dowh!

Spirit coin tu.. Bila spirit betul nak datang ntah?? Tipu punya spirit..:P

Popular posts from this blog

Spa Yang Paling Best Di Shah Alam.

Permata Yang Hilang Dan Kamasutra.

Keajaiban Zikir Ya Aziz Ya Jabbar Ya Mutakabbir