Di Sebalik E-mail Address

Assalamualaikum.

Kala ini sedang di dalam kelas. Kawan sedang buat presentation di hadapan, aku merapu-meraban di belakang. Maafkan aku, kawan. Tapi body gesture aku jaga. Muka pandang ke hadapan cuma jari jemari saja main peranan. Haa boleh bah kalakauuu.

Takde. 
Everytime orang mintak email address mesti they all akan complaint yang apa ke benda lah kau bubuh address yang macam mintak penampar jer nak sebutnya. Tapi hari ni, ada orang tanya aku 'apa makna add kau ni?' Mak aihhh terharu terus. Hihiii.

Well, begini kisahnya. 
Berbelas tahun yang lampau, suatu waktu aku di alam persekolahan dan begitu teruja dengan teknologi e-mail telah mentakdirkan aku untuk membina e-mail persendirian. Apabila sampai ke arahan menetapkan 'username' yang terpahat di dalam minda adalah wajah pujaan hati aku - motor rider - Norifumi Abe.

Aku bukanlah ikut sangat cerita pasal dia, tapi lebih kepada cinta pandang pertama. Dari situ, terciptalah  email address aku sebagai 'norafumiabe'. Hihii.


Versi Rambut Tak Boleh Blah.
Tak perlu setampan Won Bin, ini saja dah cukup bagi aku.
Low sangat ke taste aku ni? Hahahaaa! 


Versi Semenggah Sikit.
Comel apa..i lap u very strong.

ps - Dia dah mati dalam accident dengan lori pada 2007. Bukan mati dekat litar.

ps - Tu lah orang kata, selalunya kita akan mati dalam apa yang kita buat. Contoh, pemain ular mati di patuk ular..orang kata..yang pasti ajal maut ditentukan Allah SWT

Comments

Zu Ismail said…
dah lama tak jumpa awak.. siok tengok lam fb jer...huhuhu
..nOWa.. said…
Kakakkkkkk!!! ;)
..nOWa.. said…
This comment has been removed by the author.

Popular posts from this blog

Spa Yang Paling Best Di Shah Alam.

Permata Yang Hilang Dan Kamasutra.

Keajaiban Zikir Ya Aziz Ya Jabbar Ya Mutakabbir