mana nak cari?

Assalamualaikum!

Adoiilaaa...
Tak sangka..walaupun dah berhari2 aku tunggu rupanya harapan masih tinggal harapan..
Bukan aku tak usaha..tapi..aku dah cari!!!
Tiap hari aku berdoa..jumpakanlah..jumpakanlahhhh...doa pun usaha gak kan?

Kadang2 sampai termimpi2..
Para2 sakura : Nah..ni ko punya kan?
Aku : Ya allah! Ya allah! Mana jumpa?
Para2 sakura : Tak yah tanya..lain kali ko simpan elok2..
Aku : Baiklahhh...terima kasih..i luv you ya? Eh! Taklah..Terlebih sudah..

Aku gembira tak terkata...macam dapat satu lagi nyawa..
Kan aku dah mention tadi..tu cuma mimpi...



Mana pendrive aku?? Sapa jumpa tolong pulangkan..ada kawan suruh aku baca doa ni..terima kasih..aku akan amalkan..tapi kalau dah rezeki aku, tak jumpa, aku redha..yang ralatnya..kerja sekolah, kerja opis, gamba2..(SX,SG,PL dan U..harap2 xjatuh ke tangan pengusaha VCD cetak rompak..)semua kat dalam tu..sedih aku dowh..
Kot2 lah korang pulak kehilangan atau kealpaan bila letak barang..Ini lah do'anya....

"Ya Allah Tuhan dari sesuatu yang hilang, Ya Tuhan yang memberikan petunjuk dari kesesatan, kembalikanlah barangku yang hilang."

Atau...

"Maha Suci Tuhan Allah zat yang tidak pernah tidur dan tidak pernah lalai (lupa) wahai Tuhan, ingatkanlah aku apa yang aku lalai(lupa)"

Barang apa korang pernah hilang? Tahap gaban punya cari?

What say you? ;)

Comments

Salam Nowa,

Satu lagi tips, bangun malam n solat hajat. Insyaallah, Allah makbulkan permintaan nowa..
..nOWa.. said…
Terima kasih kak hani!
AloQStaQ said…
Semoga bertemu apa yang dicari, saya doakan.

Apapun, TQ so much for visiting my Blog and add me on your list. TQ So much! You're now listed on mine.

//A.S\\
AloQStaQ
AloQStaQblog.blogspot.com
..nOWa.. said…
;) tq! tq! (dengan muka bangga + riak sbb bro aloqstaq yg giler byk follower add saya..muehhehehhh) dush!
aza azita amru said…
nowa, mungkin kah "ianya" dengan aku??? hehehehhe..
..nOWa.. said…
ceh! kau za..kali terakhir aku bersamanya di rumah..bermain game magic vines yg terkandung di dalamnya..lagi 2 checkpoint maka aku akan khatam permainan itu..tidakkah ini satu tekanan kepadu ku? owhh!!!

ps : aku ada terfikir mungkin aku terbuang dalam tong sampah....hmmpphh..

Popular posts from this blog

Spa Yang Paling Best Di Shah Alam.

Permata Yang Hilang Dan Kamasutra.

Keajaiban Zikir Ya Aziz Ya Jabbar Ya Mutakabbir