Sepatutnya Bila Berpuasa Otak KIta Cerdas- Nak salahkan Pil Pati Ayam Brands

Assalamualaikum!

Sejak 1 Ramadhan aku telan pil pati ayam Brands..dengan beberapa harapan seperti berikut :

1) Klien aku cakap skrip ini
Aku : Ok, saya check dulu perkara ni, esok pagi saya telefon balik ya?
Klien : Ok, tapi semalam pun kata nak telefon balik..tak telefon pun..

2) Classmate aku tak salahkan aku dalam kelas sebab tak ingat fakta dia sewaktu dia buat presentation..(fakta dia ya..bukan aku yang tengah present kat depan..)

3) Aku tak malukan diri aku depan bos aku
Aku : Eh, kenapa saya tak datang opis hari tu ya?
Bos : Sebab kau ada exam la..eh? apasal aku pulak yang ingat?

4) Supaya aku tak makan 'murtabak yang telur ayam sudah dibasuh' 3 hari berturut-turut hanya kerana aku tak boleh fikir makanan lain..

Am I brain damage?

ps ** mari sembahyang terawikh 20 rakaat..

Comments

Popular Posts