Yeayy! Dah Gemuk.

Assalamualaikum.

D.I.E.T ni cuma mainan di bibir saja.
Agaknya kalau aku duk sekejap kat oversea baru boleh kurus kot? (Kaitan?)
Hahahaa!!

ps* Selagi jumpa makanan ruji versi tempatan, perut kenyang pun mesti nak jamah..
*ps - Iklan pakai seluar pastu lompat2 sebab susah nak zip tu based on true story la..ingatkan rekaan jer..hehehh!



Lake of Killarney, Ireland


Ben Navis, Scotland


Australia


New Zealand


Hometown, Tanjong Karang

Comments

ana said…
cantik nyer picture last tu...xyah diet dh cantek mcm tu.
..nOWa.. said…
ala kak ana ni......(duk bawah meja sebab terpoyo sangat..hahahaaa!)
Hunny said…
Habis meja aku.. patutlah kakinya patah!!

Popular posts from this blog

Spa Yang Paling Best Di Shah Alam.

Permata Yang Hilang Dan Kamasutra.

Keajaiban Zikir Ya Aziz Ya Jabbar Ya Mutakabbir