30DBC - Cerita Kasut Saya

Assalamualaikum!

Dengan condition pelapik kasut yang macam ni membuatkan keputusan nak bukak kasut terpaksa difikirkan dengan semasak-masaknya. Lagi-lagi kalau pergi event yang kena bukak kasut.

Nasib, muka tebal. Hahahaaaaa!


Geli ke? Jangan hanya kerna pelapik, seluruh kasut mendapat bahananya.
Heeeeeeee.

ps1 - Hati orang umpama kasut. Nampak cantik diluar, di dalam belum tentu.

ps2 - Hidup umpama kasut. Nampak cantik di mata orang, Hati di dalam siapa yang tahu.

** Apa yang anda ingin fikirkan, anda yang memilihnya.

** In public, aku pilih buka kasut dan tindih dalam dengan dalam (nampak tapak) sebab masih nak pakai kasut ni. Tak perlu nak malu sangat sebab orang mungkin tahu mengata jer, bukan dia belikan kasut baru pun. Hihihiii.

Comments

Popular posts from this blog

Spa Yang Paling Best Di Shah Alam.

Permata Yang Hilang Dan Kamasutra.

Keajaiban Zikir Ya Aziz Ya Jabbar Ya Mutakabbir