NAK CANTIK KE ATAU NAK ASAL BOLEH?

Assalamualaikum!

aku bukannya marveles sgt bab2 ni..sbb bila aku post ja mmg aku dah tak boleh buat hapa dah..walaupun kat situ ada butang edit, aku tak kuasa gak nak picit mouse arah situ..lagi mau setting2 balik..masalahnya aku punya try selalu tak jadi..aku boleh naik hangin, nanti aku terus ngantuk..

aku sedar gamba dengan penerangan ada lari2..ini bukan kali pertama..aku tau..
jadi aku minta maaf..beri aku peluang up sikit skil aku pelan2..asal boleh baca dah lah ya... =)

Comments

yginsaf.com said…
gasaklarr kannns.. ehehe
Salam Nowa,

For me, I nak yang perfect!
aza azita amru said…
maaf diterimaa..ahakss..
aza azita amru said…
genap seminggu tiada entry baru, maka genap seminggu juga aku tidak memberi komen dan genap seminggu juga lah aku tidak merasa mcflurry cornetto secara percuma...huhuhuu..kamu benar2 lari kali ini LOLAAA...
..nOWa.. said…
mr. me, i am not perfectionist..tp bila ada yg xikut spec tu, agak kecewa juga lah..=)
..nOWa.. said…
cik nurhani,
p.e.r.f.e.c.t! susah nak cari tu..;)
..nOWa.. said…
owh! lady aza..
x sangka kamu sangat setia..seminggu itu aku p berjuang..xnak try cakoi plak ker..(kata aku sambil hembus muka aza dgn mentera lupakan mcflurry)

Popular posts from this blog

Spa Yang Paling Best Di Shah Alam.

Permata Yang Hilang Dan Kamasutra.

Keajaiban Zikir Ya Aziz Ya Jabbar Ya Mutakabbir