aPa cerItA??

assalamualaikum!

hadoi laa..
mood time nih tah hapa2..semua orang dah blah..
tinggal aku ngan satu makhluk kat cubicle sebelah yang upload cerita 'ceplos' dgn background antu ceplos ketawa 'hahaheeheehahaa' cam siuuutttt jer..sikit tak seram..

'malaria tapioka'
'chikugunya melanyonya nyenyaa' - antara dialog cerita ceplos tuh..

sekali lagi..macam siuuuttt jer...

aku pun nak blah macam yang lain..bro, lu layan la ceplos tuh yaa..biar dia geget tengkok kaw!

kadang2 bila hati kita runsing, orang buat lawak first class pun kita macam malas nak gelak kan..macam susah nak sengetkan mulut ke dua2 arah..oh tuhan! bantu aku repair suis gembira ku itu...
aku rindu senyuman ikhlas.. =)

Comments

Popular Posts