Polis Fesyen.

Assalamualaikum.

Giler stylo headline. Kalu Rizalman yang kuar statement macam ni baru la ranggi. Ni aku yang pakai suar jeans kena lompat2 sebab tak boleh zip ni nak komen pasal fesyen? O em ji.

Tak kira. Nak jugek cakap yang jersi baru skuad kebangsaan ni tak centeeeek!



See? Terjejas muka Aidil Zafuan. Sejak krisis dengan Rita ni asek miscall aku je. Haishh!

Comments

Hunny said…
memang betul.. tak chantek! Harap2 permainannya cantik..
..nOWa.. said…
kalau toreh2 dekat belang2 tu dia kan bertukar jadi baju sexy kan? kan? Hahahaaa!
ana said…
apa motif garis2 tengah tu tak habis...tetiba kat dada plak plain...memang x cantik. tapi klu toreh2 line tu ok gak tu..hehehehe

Popular Posts