Bunga Manggar Online.

Assalamualaikum!

Cerita dia masa aku heboh-heboh nak kawin tu, aku ada join satu grup kat FB khas untuk B2B. Pada aku, bermanfaatlah juga grup tu terutama kalau nak cari-cari barang kawin. Aku punya inai pun beli online. Dasar pemalas. Hahaa! 

Kalau berminat nak join grup tu boleh tengok sini All About Majlis Perkahwinan. Dari grup ni lah aku terjumpa bunga manggar cantik ni.

Bunga manggar ni, sebenarnya adat-adat jer. Saja nak meriah majlis. Takde bunga manggar pun, kenduri jalan jugak..Hihi. Tapi pada aku, bunga manggar yang ni sangat unik. Kita boleh mix kaler yang kita nak. Owner dia pun senang nak deal, service pun bagus. Setakat ni rezeki aku beli barang online tak pernah problem. Alhamdulillah.

So sapa-sapa nak kelainan di hari persandingan nanti, silakan lah. Add kakak ni kat FB Kakak Bunga Manggar Rose. Hihi.




ps - Lepas guna untuk kenduri boleh guna bunga ni untuk buat hiasan dalam pasu. 

Comments

Anna Dayana said…
cantiknyaaa..

nnti intan kawin nak bunga mangga macam ni la.. hihihihi..

awak nak sponser kita tak?

toddles
intansuka
..nOWa.. said…
Intaannnnnn!!
Kita terharu Intan komen blog kita..ye lah, Intan kan kawan blogger terkenal iaitu Mak Shein..gila gempak ni..hahahaaa!!

Ok, nanti kalau Intan nak kawin, bagitau kita. hihii

Popular Posts