Jatuh Cinta Pada Young Living Essential Oils!

Assalamualaikum!

Korang-korangggg! Aku nak share benda baik ni. 
Ni semua gara-gara terlalu banyak melayari instagram waktu berpantang dulu. Hihii.
Lantas terjumpa lah produk from Young Living ni.

Masa Ammar Raees nak dekat-dekat lahir, memang berazam nak besarkan dia dengan seboleh-bolehnya yang natural/organic ingredients dan products. Bermula dengan cloth diapers lah dulu masa tu. Memang keep beli and top up month by month stock cloth diapers. 

Lepastu dalam tergoogle tu jumpalah testimoni pengguna essential oils from Young Living ni. Macam mana nak sembuhkan demam, selsema, batuk, HFMD and macam-macam sakit yang common kena pada baby guna essential oils.

Akhirnya, tertarik, terbuat order dan memang terjatuh cinta sangat-sangat dengan esential oils!

Berkat sabar, istiqomah setakat ni Ammar Raees masih belum makan ubat klinik atau hospital kalau demam, selsema atau batuk. Alhamdulillah setakat ni tak ada lah pulak terkena penyakit yang teruk-teruk dari 3 tu.

Bear in mind, I bukan anti-vacc okayyy. I still bawa Ammar pegi jumpa paed, kalau dia jatuh sakit still pegi klinik dan hospital, masih tanpa gagal bawa check up dekat KK okehhh.

It is just kita berkira-kira nak masukkan benda dalam mulut anak. If you sangat cautious dengan peraturan bagi anak makan lepas 6 bulan due to KKM, rasanya sama juga bila kita nak beri anak makan chemical based masa anak umur kurang 6 bulan kan?

Dari situ lah bermulanya gaya hidup sihat dengan essential oils.

Banyakkkk lagi nak share pasal essential oils ni. Pasal asal-usul dia, pasal macam mana ia bertindak dalam badan kita, kenapa harga dia ada yang murah ada yang mahal and macam-macam lagi lah.

I banyak share pasal essential oils ni dekat my IG @norabukanlola.

Keep follow this thread and follow my IG okay!

Tiga (3) jenis starter kit dalam Young Living. 
I am Young Living Independent Distributor. Let me consult you!



I masa beli mula-mula dulu terus start dengan Premium Startter Kit. 
Sangat berbaloi and worth for money! Dijamin tak menyesal okay!

Comments

Popular posts from this blog

Spa Yang Paling Best Di Shah Alam.

Permata Yang Hilang Dan Kamasutra.

Keajaiban Zikir Ya Aziz Ya Jabbar Ya Mutakabbir