Food Review - BurgerByte

Assalamualaikum!

Minggu lepas masa balik kampung, Aku dengan Tonjer pusing-pusing Seksyen 7 Shah Alam carik pisang cheese. Sekali tu tak jumpa. Uh keciwer. Ternampaklah Burgerbyte dekat-dekat situ punya panjang orang queque. Mak aihhh. Ni mesti sedap sangat la tu kan. Tapi tak pasti la kalau time tu Zizan ada buat upacara sain autograf ke apa. Heee. Tak jumpa pisang cheese, kitorang meneruskan perjalanan dengan kehampaan....ececeh.

Balik dari kampung, hari Isnin tu kami orang pun jalan-jalan ler Mydin MITC. Dah nak balik masuk kereta, seberang jalan terpampang Burgerbyte. Hahaa! Jom jer la dah orang nak belanja. Hahaa! Time tu dalam pukul 5 lebih kurang, tak ramai pun orang. Tak perlu beratur bagai nak rak. Hahahaa!

So, kalau tak nak beratur, mari la datang ke Burgerbyte cawangan MITC Melaka ya'all!! Datang hari Isnin (dengan syarat amik cuti) pukul 5 petang camtu. Hahahahahahaaaaaaaaaa!


Some of the menus. Aku order Chicken Bacon with Cheese. Sedap ko.

ps - Repeat jom.

Comments

Popular Posts